Sixways BV - Gespecialiseerd in warmtepompen en gesloten bodemenergiesystemen
ADRES

Westerspoor 14, Wognum

Over Sixways

Sixways B.V. is gespecialiseerd in warmtepomp techniek en gesloten bodemenergiesystemen.

Sixways B.V. is in 2005 opgericht en sinds 2014 is Hayo Besseling (mede-) eigenaar van de onderneming. Hayo beschikt over veel technische kennis en een frisse blik op duurzame oplossingen en mogelijkheden. Met zijn team van installateurs verzorgt hij advies en installatie van warmtepompen, bodemenergie systemen en ventilatievloeren.

In de afgelopen jaren heeft Sixways installaties mogen verzorgen voor woningen in nieuwbouwprojecten, particuliere (nieuw)bouw en bij het verduurzamen of renoveren van oudere woningen.

Sixways B.V. draagt er zorg voor dat de installaties voldoen aan de BRL normen van KIWA.

Geschiedenis van Sixways

In 2005 werd Sixways opgericht door Cees Besseling. Met ruim 20 jaar ervaring in duurzame energie, is hij een gevestigde naam in duurzame energie. Met zijn oplossingsgerichte instelling, waarbij hij met regelmaat buiten de reguliere kaders denkt, heeft hij op elk probleem een antwoord. Vanaf januari 2022 heeft Cees geen actieve rol meer binnen Sixways.

In 2001 ontwierp en ontwikkelde Cees, oud eigenaar van Besseling Installatie BV, het nieuwe bedrijfspand in Alkmaar, met als doel om het meest energiezuinige bedrijfspand van Nederland neer te zetten. Het ontwerp is een succes geweest, het pand heeft vanaf 2001 tot en met Maart 2013 op de eerste plek gestaan als meest energiezuinigste kantoorpand van Nederland. Op dit moment bekleedt het ontwerp de 2e plek, want na 13 jaar en volop ontwikkeling op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen nog steeds een prestatie op zich is.

Via deze link ziet u de top 15 van de meest energiezuinige kantoorpanden van Nederland:

Top 15 meest energiezuinige kantoorpanden van Nederland – Ensoc.

Partners

Zonnesystemen
Heeft u interesse in zonnesystemen of de wens om uw energie installatie daarmee uit te rusten? Sixways BV werkt met partner Windsun uit Alkmaar voor de plaatsing van zonnesystemen.